Bericht versturen
Thuis > Changzhou Winlit Industry Technology CO.LTD Bedrijfprofiel

Changzhou Winlit Industry Technology CO.LTD

Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië , Wereldwijd
Hoofdmarkt
Fabrikant , Verkoper
Bedrijfssoort
Hener
Merken
>100
Aantal werknemers
500-1000
Jaarlijkse verkoop
2003
Oprichtingsjaar
80% - 90%
Exportp.c.
Klanten bediend
Inleiding

 

Vertrouwen op onze rijke ervaring in de productie van schaal,We kunnen onze klanten van China lokale markt en andere verschillende landen de standaard producten en op maat gemaakte producten volledig volgens hun vereistenGedurende deze jaren hebben we naar veel landen geëxporteerd, zoals Japan, Duitsland, Canada, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi-Arabië, Cambodja, Mexico, het Verenigd Koninkrijk, Singapore, Australië enz.Veel van onze producten hebben de CE-certificering gekregen., NTEP, OIML enz.

“PROFESSIONELE DESIGN, GEWALDENDE TECHNICEN en betrouwbare PRODUCTEN” is onze belofte aan klanten.Wij zijn van mening dat een langdurige samenwerking niet alleen voortvloeit uit hoogwaardige producten met concurrerende prijzen, maar ook uit de beste dienstenVanaf de eerste keer dat u contact met ons opneemt, bent u niet alleen onze gewaardeerde klanten, u bent ook onze toekomstige medewerker om uw lokale markt te ontwikkelen.u een reeks diensten van hoge kwaliteit te verlenen, waaronder productselectie en installatieVoor uitverkochte producten bieden wij levenslange dienstverlening na verkoop.

Dankzij onze klanten over de hele wereld, hebben we snel ontwikkeld in de afgelopen jaren, We nodigen u oprecht uit om samen te werken met ons en het bedrijf samen te ontwikkelen,We geloven dat we samen kunnen groeien en een mooie toekomst kunnen creëren..

Geschiedenis

Henger werd opgericht in 2003, en de nieuwe fabriekspoort werd gebouwd in 2005. In 2010, overschreed de verkoop 100 miljoen. In 2012, ontwikkelde het markten overzee en won de titel van high-tech onderneming in 2018. Tegen eind 2020, heeft het een buitenlandse handelsteam van 20 mensen.Changzhou Winlit Industry Technology CO.LTD

Service

Changzhou Winlit Industry Technology CO.LTD

Team

Changzhou Winlit Industry Technology CO.LTDChangzhou Winlit Industry Technology CO.LTD